3日2夜 | 泰國清邁「冬蔭海鮮大碗麵」‧‧‧ 學生的情人!

3日2夜 (Sr.3) 第3集 – 泰國清邁-Segway穿梭古城 萬天天燈極浪漫

鄭衍峰、蘇可欣到泰國清邁玩個夠,租借Segway漫遊古城區,不用行一步路便遊勻大小景點,刺激又安全。到塔佩門周日市集,搜羅勁多古靈精怪的手作工藝品。再到著名食街嘆的冬蔭海鮮大碗麵,手掌大的原隻魷魚好抵食。挑戰湄林自然保護區的叢林飛索,又試玩全場最驚嚇的恐怖鞦韆!刺激過後躺在露天網床上,對着瀑布嘆個夠。品嚐古城區低調泰菜,再買店主設計的家品。兩人換上傳統泰國服飾參與天燈節盛事,漫天燈火下浪漫至極。

想跟我哋去更多嘅地方,睇更多嘅嘢,快啲訂閱 TVBUSA Youtube頻道 https://goo.gl/vbV61K
▶️【明星旅行團】播放列表 https://bit.ly/2wvO6Eb
▶️【世界美食團】播放列表 https://goo.gl/khRGbN

👀 快D上encoreTVB睇免費睇旅遊、飲食、綜藝節目啦!
💻 encoreTVB桌面版網站 http://www.encoreTVB.com
📱 encoreTVB iOS版本 https://goo.gl/Pcf75B
📱 encoreTVB Android版本 https://goo.gl/Fo62J6
📺 Apple TV 4 同 Apple TV 4K 上面都有㗎!

🔗 TVBUSA 官方網站 http://www.tvbusa.com
👍 TVBUSA Facebook Fan Page https://www.facebook.com/TVBUSAofficial/

Comments

轉載自TVBUSA Youtube頻道,文字、圖片及視頻版權屬TVB。

標籤

相關視頻

loading...
loading...

您可能感興趣的報導:

抱歉,評論已被刪除。

廣告

Chinese ConversionShare
Chinese ConversionShare
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!